Om dig som kund

För många är det långt kvar till pension och för andra kortare, oavsett vart du befinner dig i livet så kan du ge dig till själv chansen till en bättre pension.

Vad kostar det att vara kund?
Priset för vår tjänst är från 695: – per år och inkluderar ett efterlevandeskydd för dig som aktiv kund. Du betalar med hjälp av den faktura vi postar hem till dig.

Kan jag dela upp betalningen?
Eftersom att avgiften inte är anmärkningsvärt hög så fakturerar vi årsvis i förskott men i särskilda fall kan man få dela upp det. För mer information kontakta Kundservice här.

Hur vet jag att tjänsten är aktiverad?
Du får ett välkomstbrev samt ett placerings-& försäkringsbrev tätt inpå att du har blivit kund. Utskicken görs till din angivna e-postadress om du inte meddelat något annat. Aktiveringen av tjänsten kan även variera beroende på kampanj.

Vad gör jag om jag inte är nöjd med Sff?
Då kontaktar du oss här.

Hur säger man upp avtalet?
Notera att avtalet ska sägas upp innan avtalstiden löper ut, om inte det sker så förlängs avtalsperioden automatiskt. Kund får information om detta en månad innan avtalet går ut.

Uppsägning kan ske skriftligt eller muntligt. Skriftlig eller muntlig uppsägning kan göras här eller till postadressen Sffanalys, Box 6005, 122 06 Enskede. Vid uppsägning skickas det alltid ut en bekräftelse till kund på att så har skett.